Exotic Audio
facebook_logo.png

AirTight Forforstærkere

 

ATC-1

AirTigtht ATC-1

Forforstærker med indbygget RIAA trin for MM pickupper. Der benyttes 5 stk ECC 83 dobbelt-trioder til forstærkningen. Kabinettet er opbygget i blandt andet aluminium og kobber  for bedst mulig afskærmning og mindst påvirkning af de aktive kredsløb. Alle komponenter er udvalgte og alt er ”hard-wired” – dvs der er ikke brugt printplader. Dreje- og vippe- kontakter har en præcision du ikke oplever hos konkurrenterne! Alt er håndbygget i sublim kvalitet.

Kan mod merpris leveres med det ultimative potentiometer RK-501 fra Alps.

 

ATC-3

 AiTigtht ATC-3

Linie forforstærker opbygget med ECC 82 og ECC 83 dobbelttrioder. Avanceret opbygning af kabinet med aluminium og kobber. Mod ekstrapris kan der leveres det ultimative potentiometer RK-501 fra Alps.

 

ATC-2

AirTight ATC-2 

Linie forforstærker op bygget med ECC 82 og ECC 83 dobbelttrioder. Rørreguleret strømforsyning med overdimensioneret nettransformer. Mod ekstrapris kan der leveres det ultimative potentiometer RK-501 fra Alps.

 

ATE 2005

 AirTight ATC-2005

Grammofon forforstærker med indbygget  step-up transformatorer for MC pick-upper. Der er indgange for to MM pick-upper og en MC pick-up. Der er indbygget af-magnetiserings funktion. Kabinet i avanceret opbygning i aluminium og kobber og alt er hard-wired i højeste byggekvalitet.

 

ATE-2

 Airtight ATE-2

Top forforstærker med to indgange for grammofon – MM og en linieindgang. Forstærkning vha ECC 83 og ECC 88 og rørreguleret strømforsyning. Kabinet i avanceret opbygning i aluminium og kobber og alt er hard-wired i højeste byggekvalitet.

 

ATE-2001

 AirTight ATE-2001

Air-Tights topmodel i forforstærkere. Ingen kompromisser – netdel i separat kabinet for bedst mulig undertrykklese af støj i forforstærkerdelen. Hybrid halvleder/rør baseret strømforsyning for højeste ydelse teknisk som lydmæssigt. Indgange for 3 MC pick-upper og en MM pick-up. De indbyggede step-up transformatorer for MC pick kan vælges til 3 eller 20 Ohm. 3 indgange for linie-signaler.  Kabinet i avanceret opbygning i aluminium og kobber og alt er hard-wired i højeste byggekvalitet.

 

 

AirTight Forstærkere

ATM-2001

ATM-2001

 

ATM-2001

 

Reference stereo effektforstærker på  2 x 180 W med 6550 rør. Separat strømforsyning i eget kabinet. Overdimensionerede strømforsyninger og udgangstransformatorer for uanstrengt og forvrængningsfri gengivelse af den mest komplekse musik. Vægt ca 115 kg.

 

ATM-2001

 

Reference mono effektforstærker på 338 W med 6550 rør. Separat strømforsyning i eget kabinet. Overdimensionerede strømforsyninger og udgangstransformatorer for uanstrengt og forvrængningsfri gengivelse af den mest komplekse musik. Vægt ca 115 kg.

 

ATM-211

AT;-211

 

Mono single ended effektforstærker med 211 røret og 22 W ren klasse A udgangseffekt.

Nem kontrol af bias på udgangsrøret vha det indbyggede voltmeter

 

ATM-300

ATM-300

 

Single ended triode integreret forstærker med det klassiske 300 trioderør i udgangen. 8 W udgangseffekt med de berømmede Tamura udgangstransformatorer. Feedback kan justeres i tre trin – 0, 4 og 6 dB for optimering til de valgte højttalere. 

 

ATM-4

ATM-4

 

Stereo effektforstærker på 2 x 24 med EL 34 rør i Ultralineær kobling med Tamura udgangstransformatorer. Forstærkeren kan kobles til mono, hvor den så afgiver 48 W. Nem bias justering på frontpladen.

 

ATM-3

ATM-3

 

Mono effektforstærker på 110W med EL 34 rør i udgangen og valgfri Ultralineær eller Triode kobling. Tamura udgangstransformatorer og avanceret strømforsyning med bla drosselspoler og overdimensineret netttransformer. Nem bias justering på frontpladen. 

 

ATM-2

ATM-2

 

Integreret forstærker på 2 x 80 W med KT 88 eller 6550 rør i udgangen koblet som Ultralineær.  Super Tamura udgangstransformatorer der er dimensioneret for 100W udgangseffekt. Nem individuel bias justering vha indbygget voltmeter.

 

ATM-1S

ATM-1S

 

Integreret forstærker på 2 x 36 W med EL 34 rør i udgangen. Fineste Hashimoto udgangstransformatorer der er dimensioneret til 60 W udgangseffekt. Nem individuel bias justering vha indbygget voltmeter.